00%

Байланысу

Последние новости

ҰМТЫЛУ МЕН ДАМУ – ТАБЫСҚА ЖЕТУДІҢ ЖОЛЫ!

СТРЕМЛЕНИЕ И РАЗВИТИЕ – ПУТЬ К УСПЕХУ! Солохина Наталья Николаевна,.. Read more

МЕН "МАСЛО-ДЕЛ" КОМПАНИЯСЫН МАҚТАН ТҰТАМЫН!

– У нас в гостях директор завода «Масло-Дел FOOD» Кулишев Владимир Всеволодович. Очень рады с вами побеседовать. К началу нашего разговора, можете ли вы рассказать о себе, Ваше образование, вкратце о вашей семье?
– У меня высшее …

«Қызғалдақ» салаты

Ингредиенты Сыр Крабовые палочки И майонез Помидоры Черри Инструкция приготовления:.. Read more

No products in the cart.

Экспорт

Халықаралық нарықтарды игеру

Халықаралық нарықтарды игеру және экспортты дамыту стратегиясын іске асыру жөніндегі жоспарларға сәйкес «Масло-Дел» ЖШС өз өнімдерін жеткізу географиясын белсенді түрде кеңейтуде. Қазіргі уақытта компания Қытай, Ресей, Ауғанстан, Эстония, Иран, Қырғызстан, Өзбекстан, Тәжікстан және Түрікменстан сияқты елдерге өнім экспорттайды. Сондай-ақ жақын және алыс шетелдердің ірі дистрибуторлық компанияларымен серіктестік қатынастар дамуда.

ТОО «Масло-Дел» является одним из ведущих экспортеров жмыха (подсолнечного и рапсового), растительного масла (рапсового, льняного и подсолнечного), а также масложировой продукции, включая спреды и маргарины в монолитах.

Тапсырыс қалдырыңыз

Байланысу

Ынтымақтастық бойынша ұсыныстарға арналған электрондық мекенжай:

specexport@maslodel.kz

asis_zakup@maslodel.kz

Телефондар
+7 (727) 258 49 90 (Ішкі нөмірі 1239)

Гаухар +7 771 718 05 65; Борис +7 778 039 72;
Менеджер по экспорту +7 7701 787 41 98;
Мурат +7 701 787 41 75
(вагонные поставки растительных масел )

Рысқұлов даңғылы, 276; Сүйінбай даңғылы 497 В

Рапс майы

Рапс майы [Rapeseed oil] — қара рапс тұқымынан алынған өсімдік майы. Рапс майының құрамында пайдалы омега-3 және Омега-6 қышқылдары бар. Тазартылған рапс майы құрамында бірқатар дәрумендер бар: А, D, Е.денені Е дәруменінің тәуліктік дозасымен қамтамасыз ету үшін 1 ас қасық тұтыну жеткілікті. л күніне рапс майы. Кәдімгі түрде май тағамға қосылады, ол майонез мен маргариннің негізіне айналады. Өнім ұзақ уақыт сақталады және уақыт өте ащы болмайды. Рапс майын қуыру үшін де, салқын тағамдарды толтыру үшін де қолдануға болады. Құрамына кіретін олеин қышқылы канцерогендердің пайда болуына жол бермейді. Сонымен қатар, өнімдер косметологияда маскалар жасау үшін қолданылады. Мұндай үйдегі дәрі-дәрмектер шашты нығайтуға, жылтыратуға және сау көріністі қалпына келтіруге көмектеседі. Қабынуға қарсы қасиеттері безеумен күресуге мүмкіндік береді.

Зығыр майы

Зығыр майы – бұл тамақ үшін ғана емес, сонымен қатар халықтық медицинада кеңінен қолданылатын танымал өнім. Оның пайдалы қасиеттері альфа-линолен қышқылы (омега-3) және линолен қышқылы триглицерид сияқты маңызды полиқанықпаған май қышқылдарының жоғары болуына байланысты. Сонымен қатар, зығыр майы антиоксиданттық әсерге ие және ісікке қарсы белсенділікті көрсететін фитоэстрогендерге бай. Зығыр майының емдік қасиеттерін сақтау үшін оны тығыз жабық ыдыста салқын және қараңғы жерде сақтау маңызды. Зығыр майы ағзаға пайдалы әсер ететіні белгілі және оның емдік әсері ғылыми зерттеулердің нәтижелерімен расталады. Ол емдік мақсатта да, түрлі аурулардың алдын алу үшін де қолданылады. Зығыр майын үнемі жеу қант диабетінде инсулинді қабылдауды жақсартады, буындардағы қабынуды және аллергиялық реакцияларды, сондай-ақ атеросклероздағы холестерин деңгейін төмендетеді. Бұл қалыпты қан қысымын сақтауға көмектеседі және тамырлардағы қан ұйығыштарының қаупін азайтады. Сонымен қатар, зығыр майы жүйке жүйесінің денсаулығына, көру қабілетіне және ішектің жұмысына пайдалы әсер етеді. Оның құрамына омега-3 және омега-6 полиқанықпаған май қышқылдары, Е дәрумені және басқа дәрумендер мен минералдар кіреді. Зығыр майының құрамында тотығу стрессімен күресуге көмектесетін, бауырға қорғаныш әсер ететін және ісікке қарсы белсенділікті көрсететін лигнандардың көп мөлшері бар екенін атап өткен жөн.


Күнбағыс майы

Күнбағыс майы [Sunflower oil] – күнбағыс тұқымынан алынатын өсімдік майы. Күнбағыс майы – ұлттық маңызы бар өсімдік майларының бірі. Пісіру кезінде ол қуыруға және салаттарға арналған. Күнбағыс майы консервілерді өндіруде, сондай-ақ сабын жасауда және бояу өнеркәсібінде қолданылады. Барлық өсімдік өнімдері сияқты, күнбағыс майында холестерин болмайды.

Рапс күнжарасы

- бұл барлық ІҚМ топтары үшін бірегей ақуызды азықтандыру. Рапс күнжарасы сүтті жем, ол ақуыз және метаболизм энергиясы бойынша азықтандыру рационын теңестіреді, сүт өнімділігін, орташа тәуліктік өсімді арттырады және сиырлардың тірі салмағының жоғалуын болдырмайды, ақуыздың мөлшерін және сүттің майлылығын арттырады. Рапс күнжарасы ақуызы аминқышқылдарының жақсы құрамына ие: аминқышқылдарының қосындысы-325 г/кг, бұл соя дертиінен (333 г/кг) іс жүзінде ерекшеленбейді, шамамен 45% маңызды аминқышқылдары (сояда – 51%). Сүт шаруашылығында рапс күнжарасын қолдану түпкілікті өнімнің сандық және сапалық көрсеткіштерінің артуына әкеледі, яғни.сүттің сүттілігі мен ақуыз құрамы артады. Бір килограмм торт құрамында 6 NEL МДж/кг-нан астам құрғақ зат және аминқышқылдарының жақсы балансы бар 300 г/кг-нан астам жалпы ақуыз бар. Жем полиқанықпаған май қышқылдарымен байытылған – линол және линолен. Рапс күнжарасы дәрумендер мен фосфатидтерге, құнды минералдарға бай (калий, фосфор, күкірт, кальций, және басқа макро - және микроэлементтер). Шикі талшықтың массалық үлесі К 16%-дан аспайды, күл – 7%-дан аспайды. Жалпы энергетикалық тамақтану-кем дегенде 1,17 Жем бірлігі. Рапс күнжарасы ірі қара мал рационының құрамдас бөліктерінің бірі болуы мүмкін. Рапс крест тәрізділер тұқымдасына жататындығына байланысты, одан алынған торт-бұл сүт жемісі. Ақуыздың өте жоғары мөлшері сүттің майлылығын арттыруға мүмкіндік береді, ал талшықтың төмен мөлшері бұл қоспаны басқа тағамдармен біріктіруге мүмкіндік береді. Рапс тортындағы шикі майдың жоғары қалдығы (10%) оның ерекшелігі болып табылады. Өздеріңіз білетіндей, рапс майының құрамында олеин қышқылы бар, ол өз кезегінде жемнің метаболикалық энергиясын арттырады. Бұл ірі қара мал диетасына өсімдік майларын қосымша енгізуден бас тартуға мүмкіндік береді.


Зығыр күнжарасы

Зығыр күнжарасы жоғары энергетикалық құндылыққа ие: 1 кг күнжара құрамында 13,73 МДж бар (1,3 – 1,4 кг сұлы сияқты) және 287 г қорытылатын ақуыз; сонымен қатар микроэлементтер мен дәрумендердің бай құрамы. Зығыр күнжарасының ақуызы жоғары сіңімділігімен және жақсы аминқышқылдарының құрамымен ерекшеленеді. Зығыр күнжарасының ақуыздары өте құнды. Зығыр тұқымы ақуыздарының аминограммасын гипотетикалық идеалды ақуызбен салыстыру изолейцин, фенилаланин (тирозинмен) және триптофан мөлшері идеалды ақуыздан асып түсетінін және сәйкесінше 106%, 115,8% және 180% құрайтынын көрсетеді. Валин (97%) және треонин (92,5%) мөлшері эталонға жақындайды. Зығыр тұқымы ақуыздарының биологиялық құндылығын шектейтін аминқышқылдары-лизин (72,7%), метионин (82,9%), лейцин (84%). Зығыр күнжарасының құрамында диеталық диеталық талшықтардың шамамен 28-34% бар, олар негізінен олардың қабығында шоғырланған және целлюлоза, гемицеллюлоза, пектиндер, лингин сияқты заттармен ұсынылған. Осылайша, диеталық талшық өнімнің барлық компоненттерінде болады. Биохимиялық талдау көрсеткендей, диеталық талшықтар – зығыр фитоэстрогендері құрылымның жануарлардың эндогендік эстрогендеріне белгілі бір ұқсастығына ие және оларға жақын молекулалық салмаққа ие. Фитоэстрогендер жануарлардың жыныстық циклі мен көбею процестерін реттейтін механизмдерге әсер ету қабілетіне ие. Зығыр майы көптеген дәрумендердің көзі болып табылады-В1, В2, В6, ниацин, пантотен қышқылы, фолий қышқылы, биотин, токоферолдар (Е дәрумені). Тиамин (В1 дәрумені) мен фолий қышқылының мөлшері әсіресе жоғары. 100 г зығыр күнжарасында осы дәрумендерге күнделікті қажеттіліктің жартысы бар. Зығыр күнжарасының құрамында бірқатар макро және микроэлементтер бар-кальций, фосфор, калий, натрий, магний, темір, марганец, мырыш, мыс, алюминий, кадмий, хром, кобальт, қорғасын, молибден, никель.

Күнбағыс күнжарасы

- бұл күнбағыс тұқымының қалдықтарынан майды сығу нәтижесінде пайда болатын өнім. Күнбағыс күнжарасы – ақуызы жоғары концентрацияланған Жем. Оны кез-келген үй жануарларының рационында қолдануға болады, өйткені ол өте маңызды және пайдалы ақуыз, сонымен қатар кез-келген дәнді дақылдарға қарағанда әлдеқайда жақсы. Күнбағыс күнжарасы –жылқыларға, құстарға, шошқаларға және ірі қара малға арналған құнды Жем (тәуліктік норма 2,5 кг-ға дейін), балыққа арналған ең жақсы жем. Күнбағыс майы құрама жем өндіру үшін қолданылады немесе жануарлардың рационына тікелей енгізіледі. Ол, ең алдымен, ақуыздың құнды көзі ретінде қарастырылады. Күнбағыс күнжарасының бұл түріндегі ақуыз мөлшері 38% құрайды. Ақуыздың сапасы бойынша торт дәнді дақылдардан едәуір озып кетеді. Сонымен қатар, күнбағыс майының едәуір мөлшері (7-10%) тортта қалады, оның сапа көрсеткіштері жоғары: тотығу дәрежесі төмен, Е дәрумені мен фосфолипидтердің мөлшері жоғары. Торт құнды минералдарға бай (кальций, фосфор және басқа макро және микроэлементтер). Осының арқасында күнбағыс күнжарасы жоғары қоректік және энергетикалық құндылыққа ие. Күнбағыс майы талшыққа бай (салмағы бойынша 20% - ға дейін), бұл тағамның сіңімділігін арттырады және барлық жануарлардың рационында қажет.

Қазақстандағы тамақ өнімдерін шығаратын ірі компания 

© 2024 ТОО “Масло-Дел”. Все права защищены.

Тапсырыс қалдырыңыз

Тапсырыс қалдырыңыз

WhatsApp